Kantoren huren in Antwerpen

Is uw huidig kantoor te klein geworden? Wil u misschien graag een frisse, nieuwe wind door uw bedrijf laten waaien? Dan bent u mogelijks toe aan een nieuw kantoor. Wij stellen u hieronder graag enkele van onze kantoorlocaties om te huren in Antwerpen voor. Om snel een beeld te kunnen vormen van de beschikbare kantoorruimtes die wij aanbieden stellen wij u ook de inplantingsplannen en beschikbare inrichtingsplannen terbeschikking. Ook alle technische voorzieningen in de ruimte kan u terugvinden op de detailpagina van elk gebouw.Antwerpen-Zuid

Dit statige gebouw ligt schuin tegenover het nieuwe Antwerpse justitiepaleis en op 5 minuten wandelen van de bruisende en trendy buurt “Het Zuid”. Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen is dit complex zeer goed bereikbaar. Het Gateway House heeft zowel een ingang aan de Brusselstraat als de Montignystraat; op alle vlakken dus uiterst goed bereikbaar. 

Bekijk de details van dit gebouwSingel

Gelegen in één van de meest bekende kantoorstraten van Antwerpen – Berchem aan de Singel en Ring met een uitstekende zichtbaarheid. Uw bedrijfslogo op het dak van dit gebouw is een echte must. Het centrum van Antwerpen bereikt u gemakkelijk met de tram die op 2 minuten wandelen ligt. 

Bekijk de details van dit gebouw
Edegem

Gelegen op een boogscheut van de E19 autosnelweg (afrit Kontich) vindt u dit door groen omgeven kantorencomplex bestaande uit 3 gebouwen met telkens 3 verdiepingen. De gebouwen kenmerken zich door efficiënte rechthoekige plateaus met veel lichtinval. 

Bekijk de details van dit gebouw

© Intervest Offices & Warehouses 2017 – Alle rechten voorbehouden – Disclaimer & privacy