Kantoren te huur in Brussel

Intervest Offices & Warehouses beschikt over verschillende kantoorgebouwen in de Brusselse periferie, ondermeer in Hoeilaart, Vilvoorde, Diegem, Strombeek-Bever, Zellik, Dilbeek & Sint-Agatha-Berchem. Met dit gespreid aanbod bieden we u verschillende mogelijkheden  zodat u, op basis van uw behoeften, de ideale locatie voor uw nieuw kantoor vindt! Hoeilaart

Park Rozendal ligt in een oase van groen en ook dicht bij onze hoofdstad Brussel. Met treinstation en de Brusselse Ring op enkele minuten bent u zowel met openbaar vervoer als met de wagen snel op weg naar uw bestemming. De luxueuze inkomhal geeft het gebouw een gedistingeerd karakter en de rechthoekige vorm van de verdiepingen laat u toe om uw kantoren optimaal in te richten. 

Bekijk de details van Park Rozendal

 

Vilvoorde

3T Estate wordt gekenmerkt door haar ideale ligging. De Brusselse Ring, Brussels Airport, de autosnelweg E19 en het station van Vilvoorde liggen allemaal binnen een straal van een paar km. Uw wagen kan u gemakkelijk kwijt op één van de vele aanwezige parkings. Verder bestaat de site uit 2 gebouwen, waarvan gebouw A recent volledig gerenoveerd werd. Een uiterst comfortabele site dus!

Bekijk de details van 3T Estate

Diegem

Komt u met de trein naar uw werk, dan is er geen enkel kantoorgebouw dat dichter bij het station van Diegem gelegen is dan Park Station. Maar ook met de wagen vindt u zeker een plaats in de ruime ondergrondse parking. De grote kantoorplateaus kunnen opgesplitst worden op uw maat zodat u enkel de m² huurt die u werkelijk nodig heeft.

Bekijk de details van Park Station

Strombeek-Bever

Deze site, bestaande uit twee kantoorgebouwen van ongeveer 5.000 m², werd vernoemd naar afrit nummer 7 van de Brusselse Ring die op minder dan 1 km gelegen is. De gebouwen liggen in een rustige omgeving naast het gemeentelijke zwembad en sportvelden. Het open karakter en de gulle lichtinval zorgen voor een aangename werkomgeving.

Bekijk de details van Brussels 7

Zellik

Dit standingvolle gebouw werd vernoemd naar de naast gelegen uitrit nr. 10 van de Brusselse Ring. Het kantoorgebouw biedt een uitstekende visibiliteit naar de duizenden dagelijkse passanten. Dankzij de rechthoekige vorm van de verdiepingen kan u uw kantoor optimaal inrichten!

Bekijk de details van Exiten

Dilbeek

Inter Access Park bestaat uit twee identieke kantoorgebouwen die zeer strategisch gelegen zijn ten opzichte van openbaar vervoer & autosnelwegen (E40 en R0). Enkele kwalitatieve restaurants, broodjeszaken en winkels vindt u in de onmiddelijke omgeving. Kortom, alles wat u nodig heeft in de buurt van uw kantoor. 

Bekijk de details van Inter Access Park

Sint-Agatha-Berchem

Berchem Techno Center is een combinatie van kantoren met bijhorend magazijn. Gelegen naast het treinstation van Sint-Agatha-Berchem waar ook bus, tram en metro toekomen is deze site ideaal voor wie met het openbaar vervoer komt. 

Bekijk de details van Berchem Technology Center

© Intervest Offices & Warehouses 2017 – Alle rechten voorbehouden – Disclaimer & privacy