Turn key solution

WIJ BIEDEN EEN UNIEKE KANTOOROPLOSSING.

De organisatie en inrichting van uw kantoor is minstens even belangrijk als de ruimte zelf. Daarom mag u hierbij niets aan het toeval overlaten. Een goede werksfeer levert iedereen meer op! Maar hebt u daar zelf wel allemaal tijd voor terwijl uw bedrijf u ook nodig heeft?

Waarschijnlijk niet! Wij, als ervaren vastgoedspeler in de kantorenmarkt, kunnen u met een geïntegreerd team van specialisten, een volledige inrichting op maat aanbieden.

Uw behoefte, onze zorg

Geen twee bedrijven zijn dezelfde. Daarom is elke behoefte aan kantoren uniek. Vertel ons wat u van uw kantoor verwacht en wij zoeken naar een gepersonaliseerde oplossing op maat. Wij bieden u een waaier aan mogelijkheden en keuzes om uw kantoren tot in het kleinste detail af te werken.
Het ideale ontwerp, op maat van uw budget

Aan de hand van uw budget en in functie van het aantal werkplekken kiezen we samen de kleuren, het meubilair, de vloerbedekking,  de verlichting,… van uw nieuw kantoor uit.

Omdat we zelf de eigenaar zijn van onze gebouwen, kennen we ze ook als geen ander. De uitgebreide kennis van onze technische afdeling kunnen we dan ook perfect uitspelen in het ontwerp van uw kantoor.

Eens akkoord over de uitwerking van het project, gaan wij aan de slag!

© Intervest Offices & Warehouses 2017 – Alle rechten voorbehouden – Disclaimer & privacy