In de kijker

Greenhouse Antwerp

Op de eerste twee verdiepingen biedt Greenhouse Antwerp ruimte voor startups, co-working, overflowruimte voor klanten en gemeenschappelijke vergaderruimtes. Naast de renovatie van de technische installaties en de binneninrichting heeft ook de buitenkant van het gebouw een compleet vernieuwd en uniek uitzicht gekregen. De gehele voorgevel is voorzien van een ‘groene gevel’ met 50.000 levende planten, één van de grootste groene gevels op een kantoorgebouw in België. In het gebouw is geheel in de stijl van de renovatie door Intervest eveneens een restaurant voorzien, Greenhouse Café, uitgebaat door Jacquet Catering.

Greenhouse Antwerp is volledig afgestemd op het huidige nieuwe werken.

  • Greenhouse Antwerp
  • Greenhouse Antwerp - Greenhouse Café

Mechelen Campus

Mechelen Campus is opgevat als een interactieve community waarbij een ruim aanbod van faciliteiten is voorzien om het dagdagelijkse leven van de kantoorgebruikers zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een broodjesbar/restaurant, strijkatelier, klusjesdienst, kindercrèche, fitnesscenter, seminarieruimte met vergaderzalen enz.

Grootste site uit de portefeuille. Een campus van 11 gebouwen. Maakt 14 % uit van de omvang van de totale portefeuille.

  • Mechelen Campus
  • Greenhouse Mechelen

Luik

Goede ligging richting Europees hinterland en maakt 5 % uit van de reële waarde van de vastgoedportefeuille. Voor Vincent Logistics en CooperVision Distribution, de klanten op deze site, is de efficiëntie van de magazijnen een doorslaggevende factor. Zo heeft CooperVision Distribution in het kader van haar groeiplannen intussen haar operaties geconsolideerd in Luik. In 2016 is de nieuwbouw van 3.600 m² crossdock-magazijn afgewerkt. De site beschikt over een ruime parking en heeft een PV-installatie op één van de magazijnen.

Nieuwbouwontwikkeling voor reeds aanwezige klanten om tegemoet te komen aan hun groeiplannen.

  • Luik
  • Luik - Coopervision

Herentals Logistics

Grootste logistieke site van Intervest op basis van de reële waarde van de vastgoedportefeuille (8%). Omvat verschillende typologieën van gebouwen: crossdock-magazijnen, een Europees distributiecentrum en faciliteiten voor nationale distributie. Voorzien van grote parkeerruimte. Beschikt over verdere uitbreidingsmogelijkheden. Huisvest Nike Europe Holding, de grootste logistieke huurder (5 %) en Yusen Logistics. Op Herentals Logistics 3 is voor Schrauwen Sanitair en Verwarming een nieuw distributiecentrum voorzien van 12.200 m² (incl. kantoren en sociale ruimtes).

Toplocatie met extreem goede visibiliteit, gelegen onmiddellijk aan de afrit van de E313.

  • Herentals Logistics 3 - Schrauwen
  • Herentals Logistics 1 - Yusen Logistics