In de kijker

Mechelen Campus

Mechelen Campus bestaat uit een 60 m hoge toren omringd door 10 lagere kantoorgebouwen, allen verbonden via een ondergrondse parking. Tussen de gebouwen bevindt zich een prachtige tuin met picknickruimte en een waterpartij, ideaal voor een ontspannen adempauze. In totaal biedt Mechelen Campus ongeveer 50.000 m² aan kantoorruimte. Mechelen Campus is opgevat als een interactieve community waarbij Intervest en Quares, de on-site beheerder, zorgen voor een ruim aanbod van diensten en een vlotte begeleiding van het reilen en zeilen op een bedrijvenpark.

Een ruim aanbod aan faciliteiten (strijkdienst, fitness, resto en catering, 7/7 helpdesk,…) maakt het dagelijkse leven op de campus zo aangenaam en comfortabel mogelijk. De bedrijven en hun werknemers kunnen zich dan ook vol enthousiasme aan hun kerntaken wijden.

Mechelen Campus heeft een uitstekende bereikbaarheid en biedt een geografisch centrale ligging. Net die strategische ligging tussen Brussel en Antwerpen, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E19 en de verbinding met de A12 via de N16, maakt van deze campus een ideale vestigingsplaats voor bedrijven.

Met bus 6 (Mechelen Noord) bent u vanaf het treinstation in Mechelen binnen 20 minuten op Mechelen Campus. Deze bus stopt bovendien aan de ingang van de campus en rijdt elke werkdag drie maal per uur heen en terug. Ook tijdens het weekend is er een aanbod aan openbaar vervoer. Bovendien is de dienstregeling van De Lijn afgestemd op die van de NMBS om een vlotte connectie te waarborgen.

Naast het reguliere openbaar vervoer stelt Intervest Offices & Warehouses een shuttledienst ter beschikking. Met 4 ritten ’s morgen en 4 ritten ’s avonds brengt deze uw medewerkers vlot van en naar het station.

 

  • Mechelen Campus
  • Mechelen Campus

Greenhouse BXL

Greenhouse BXL in Diegem bestaat uit 2 state-of-the-art kantoorgebouwen die met elkaar verbonden worden door een nieuwe patio. Deze zal fungeren als levendige ontmoetingsplek in een inspirerend kantoorgebouw waar een servicegerichte en flexibele benadering centraal staat. Het ‘nieuwe werken’ wordt in het complex geïntegreerd door een co-working lounge en inspiratieplekken te combineren. Interactie troef met het Grand Café, een restaurant, gemeenschappelijke vergaderzalen en een auditorium. Het aanpalende leegstaand gebouw op Berkenlaan 7 is aangekocht en wordt afgebroken en omgevormd tot een extra open ruimte met een park, ontspanningsmogelijkheden en een ondergrondse parking.

Greenhouse BXL biedt een rustige en aangename omgeving in het groen waarin u zich kan concentreren op wat voor u uiteindelijk belangrijk is. Er even tussen uit in de patio of een vergadering op het buitenterras van het café, het kan in een inspirerende omgeving waar hoog kwalitatieve inrichting en energie-efficiënte architectuur hand in hand gaan.  

Uw nieuwe werkplek is vlot bereikbaar. Greenhouse Brussel ligt vlakbij de Brusselse Ring en op wandelafstand van het treinstation van Diegem. Verder stoppen er verschillende buslijnen en is er nog een snelle tramverbinding in ontwikkeling. 

Met de wagen
De site is gelegen naast de afrit 3 van de RO, een perfecte locatie tussen de E19 (Antwerpen-Mechelen) en de E40 (Leuven – Luik). De strategische situatie biedt u een perfecte locatie voor het personeel dat met de auto uit diverse regio’s komt.

Met de trein
Het treinstation van Diegem ligt op een wandelafstand van 3 minuten van de Greenhouse BXL site. Van hieruit zijn er regelmatige verbindingen naar Mechelen, Leuven en de nationale luchthaven van Brussel. Vanuit de luchthaven van Brussel zijn er verbindingen naar Amsterdam (16x/dag) via Dordrecht, Rotterdam en Den Haag.

Met de bus
Er zijn 2 bushaltes op wandelafstand van de Greenhouse BXL site met 4 verschillende buslijnen.

Met de tram
De Lijn heeft een mobiliteitsvisie voor 2020 die de uitbreiding van Brabantnet omvat. De Lijn voorziet drie nieuwe hoog-kwalitatieve tramlijnen in en rond Brussel. Een van deze lijnen omvat een verbinding van de Diegem SouthOffice site met de Luchthaven (en zijn station), de NAVO, het Noordstation, de CBD en verschillende dynamische regio’s rond Brussel.

 

  • Greenhouse BXL
  • Greenhouse BXL

Puurs

Het logistiek complex Puurs Koning Leopoldlaan is een modern logistiek gebouw met een schitterende zichtlocatie langsheen de A12, Brussel-Antwerpen.

Het gebouw dateert van 2001 en beschikt over +/- 44.000 m² magazijnruimte, welke volledig gesprinklerd is. De site is volledig omheind en voorzien van camerabewaking.

Het gebouw beschikt over 49 laad- en loskades. Verder is het dak over de gehele oppervlakte voorzien van een fotovoltaïsche installatie. 

 

  • Puurs
  • Puurs