Greenhouse

Greenhouse, een kwalitatieve en flexibele werkomgeving en ontmoetingsplaats met oog voor duurzaamheid en wellbeing 

 

Een ervaren vastgoedpartner als Intervest weet dat de manier van werken voortdurend evolueert. Flexibiliteit, mobiliteit en wellbeing zijn de kernwoorden in de veranderende werkomgeving. Greenhouse is het antwoord van Intervest op dat nieuwe werken. Intervest creëerde drie unieke business-hubs op de strategisch economische as Antwerpen - Mechelen - Brussel. Niet alleen staan mobiliteit en bereikbaarheid centraal bij Greenhouse, de drie locaties spelen sterk in op een goed gevoel op de werkvloer. Stuk voor stuk zijn het aangename, rustige werkomgevingen met mogelijkheden tot beweging en ontspanning, waar men naar eigen noden, flexibel kan werken.

Ook al heeft iedere Greenhouse-locatie haar eigen karakter, elke hub biedt de Greenhouse-community een gastvrije, zakelijke en inspirerende omgeving, met horeca, community en events. Kantoren op maat, serviced offices en coworking spaces, oplossingen voor vergaderen en organiseren van evenementen. Bovendien biedt elke locatie een brede waaier aan diensten die erop gericht zijn klanten zo veel mogelijk te ‘ontzorgen’.

Greenhouse Mechelen, de eerste hub, werd geïnstalleerd in Mechelen Campus midden 2012 

 

 

  • Greenhouse Mechelen
  • Greenhouse Mechelen
  • Greenhouse Mechelen

Uitbreiding in Antwerpen en Brussel

Het gerenoveerde kantoorgebouw in Berchem, Greenhouse Antwerp, is in 2016 een tweede Greenhouse-hub geworden op het gelijkvloers en een deel van de eerste verdieping, met zowel een coworkingomgeving als een ruime keuze aan vergaderruimtes. Ook hier is Greenhouse gericht op zowel kleine, startende bedrijven als grote bedrijven die voor tijdelijke projecten nood hebben aan vergaderruimtes of werkplekken in Antwerpen. In 2017 is nog een bijkomende uitbreiding gebeurd met individuele kantoorruimtes (’serviced offices’) die op een flexibele basis kunnen worden gehuurd. 

De herontwikkeling van de site in Diegem werd een derde Greenhouse-hub, Greenhouse BXL. Deze site opende eind 2018.

Greenhouse is bovendien een mooi voorbeeld van de turnkey-solutionsaanpak van Intervest. Elke hub is immers volledig intern uitgetekend en ontworpen. Voor het meubilair is via een partnership samengewerkt met Steelcase, één van de grootste producenten wereldwijd van kantoormeubilair en tevens klant in Mechelen Campus.

 

 

  • Greenhouse Antwerp
  • Greenhouse Antwerp
  • Greenhouse Antwerp
  • Greenhouse Bxl