Intervest biedt u op logistieke toplocaties in België en in Nederland interessante mogelijkheden voor de vestiging van uw logistieke activiteiten en bouwt verder aan een stevige groei van haar marktpositie om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Een lopende band in de logistieke site Luik, huurder CooperVision.

Logistieke vastgoedportefeuille: groei in logistieke corridors in België en Nederland

België en haar buurlanden zijn geografisch optimaal gelegen als logistieke uitvalsbasis in Europa, gezien de aanwezigheid van de grote Europese mainports in de Rijndelta en de nabijheid van een koopkrachtig verzorgingsgebied binnen een straal van 500 km. Hierdoor is ook de logistieke vastgoedmarkt sterk ontwikkeld. De vraag naar logistiek vastgoed zal in de toekomst verder sterk toenemen door de algemene groei van de Europese economie en, in het bijzonder, de groei van e-commerce. 

Voor nieuwe acquisities of ontwikkelingen zal Intervest in België prioritair blijven focussen op de belangrijkste logistieke assen van België: Antwerpen - Brussel - Nijvel, Antwerpen - Limburg - Luik en Antwerpen - Gent - Rijsel. Intervest heeft reeds een uitgesproken aanwezigheid op deze assen, waardoor ze voor deze deelmarkten een belangrijke gesprekspartner is voor haar klanten. Door de posities op deze assen verder uit te bouwen, kan optimaal ingespeeld worden op de wijzigende behoeften van de bestaande en nieuwe klanten inzake oppervlakte of locatie.

Intervest groeit eveneens sterk in Nederland en is onder meer aanwezig in Tilburg, Roosendaal, Raamsdonkveer, Vuren, Eindhoven en Nijmegen met meer dan 230.000 m² aan bestaand logistiek vastgoed. In Nederland focust Intervest eveneens op de logistieke hotspots in de omgeving van de A58 en A59.

Intervest beschikt naast bestaand logistiek vastgoed eveneens over een aanzienlijk ontwikkelingspotentieel aan logistiek vastgoed zowel in België als in Nederland.

Voor meer informatie over de beschikbaarheden of ontwikkelingspotentieel: neem een kijkje in het overzicht of contacteer Kevin Raes op +32 (0)3/287.88.67