20 jaar Facility Management in België

03-02-2020
Nice to know

Op 4 februari 2020 staat het interactieve seminarie “20 jaar Facility Management in België” op de agenda, georganiseerd door KI Communications. 

Intervest is trotse sponsor van dit evenement waar de belangrijkste evoluties van Facility Management onder de loep zullen worden genomen.

Door de deelname van nationale én internationale sprekers aan verschillende discussiepanels mogen de aanwezigen zich verwachten aan een kritische & evaluerende blik op het verleden alsook een gefundeerde visie voor de toekomst van Facilty Management.

Voor onze klanten gaan wij als real-estatepartner verder dan het louter verhuren van vierkante meters door een waaier aan uiteenlopende diensten aan te reiken. Gaande van de organisatie van een helpdesk over klusjesdiensten tot zelfs leveringen van fruit. De ontwikkelingen op dit vlak volgen we dan ook op de voet zodat we elke dag, nu én in de toekomst, onze klanten zo goed mogelijk kunnen ontzorgen

In onze Greenhouses  gaan we in het ontzorgen nog een stapje verder. 
Door de combinatie van een ruim aanbod aan comfortabele & flexibele werkplekken met een groot aanbod aan extra services ondersteunen we onze klanten in hun dagelijks kantoorleven.  Deze moderne manier van werken, waar business en hospitality elkaar raken, verhoogt de productiviteit en focus van onze klanten en dat is de meerwaarde die we willen bieden. 
 

  • 20 jaar FM