28 maart 2020 VFB Happening Antwerpen uitgesteld

20-02-2020
Nice to know

Het coronavirus en de verspreiding ervan houden ons allemaal bezig. Alle mogelijke maatregelen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, worden dan ook genomen en strikt gevolgd. Om die reden kan de VFB happening op 28 maart 2020 niet doorgaan. Het event wordt verplaatst naar zaterdag 19 september 2020. 

De VFB happening te Antwerpen, waaraan Intervest jaarlijks deelneemt, is hetuitgelezen moment om als belegger met tal van Belgische beursgenoteerde bedrijven nader kennis te maken. Deze editie wordt in een feestelijk jasje gestoken want VFB viert immers zijn 40-jarig bestaan.

De focus zal dit jaar liggen op duurzaam beleggen, een bijzonder actueel thema. Op het programma staan dus presentaties van economische persoonlijkheden en bedrijfsleiders van beursgenoteerde bedrijven die bewezen hebben in te zetten op ESG of Environment Sustainable Governance. Intervest zet al geruime tijd in op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Wij vertellen u graag meer hierover tijdens deze happenning. 

Wij verwelkomen u graag in de immo corner van de VFB Happening  op onze stand nummer 1008.

Plaats
Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
Ingang Event Center
Gratis Parking 

Een terugblik op de aanwezigheid van Intervest op editie van 2019.