Als duurzame onderneming engageert Intervest zich voor goede doelen

11-09-2020
Nice to know
Intervest steunt Rode Kruis

Het welzijn van zijn medewerkers staat voor Intervest bovenaan en is ook vastgelegd in het duurzaamheidsverslag van 2020. Om het welzijn te bevorderen werden er reeds verschillende initiatieven genomen met betrekking tot persoonlijke groei, gezondheid en work-life balance van team Intervest. Bovenop het welzijn van zijn eigen team is ook het welzijn van de bredere gemeenschap een belangrijk aandachtspunt. In dat kader engageert Intervest zich voor een aantal goede doelen.

Als hoofddoel dit jaar werd het Rode Kruisgekozen. Hulp van het Rode Kruis is immers meer dan ooit nodig De voorbije maanden waren zij onmisbaar voor het vervoer van zieke patiënten, logistieke ondersteuning in de zorgsector en bij het testen van patiënten op COVID-19. De nood aan extra middelen is dan ook hoog en daaraan wil Intervest tegemoet komen. Bovenop de financiële steun zullen wij het Rode Kruis ondersteunen door een bloedinzamelingsactie te organiseren in Greenhouse Mechelen op 9 november.

Naast het Rode Kruis steunt Intervest nog twee andere organisaties: A touch of Rose en Feestvarken vzw, deze liggen nauw aan het hart van onze eigen medewerkers.

We vertellen jullie er later graag meer over.