Gloednieuwe website voor Greenhouse - powered bij Intervest

07-05-2020
Nice to know
Website lancering

Greenhouse, het duurzame & flexibele kantorenconcept van Intervest, streeft sinds het begin naar innovatie en vernieuwing, zowel voor haar hubs en faciliteiten alsook op het vlak van communicatie en branding. Greenhouse wil tenslotte dat iedereen vlot zijn weg vindt naar de mogelijkheden die de hubs bieden en op die manier haar ideale manier van werken ontdekt.

Vanaf vandaag kan dat via de gloednieuwe website.

Focus op gebruiksgemak

De nieuwe website staat in functie van gebruiksgemak voor de bezoeker.
Vooraleer het team van Greenhouse van start ging met de opbouw van deze website, legden ze hun oor te luister bij hun klanten. Uit de feedback bleek dat de verschillende locaties moeilijk te vinden waren en van elkaar te onderscheiden.

Vanaf vandaag krijgen de drie locaties van Greenhouse (Brussel, Mechelen en Antwerpen) een prominente plaats op de homepage, zodat iedereen snel én eenvoudig naar de locatie van hun voorkeur kan doorklikken en de mogelijkheden kan ontdekken.

Verdere optimalisaties in de toekomst

Bovendien krijgen de bezoekers een duidelijker overzicht van alles wat Greenhouse aanbiedt. Niet enkel de locaties zijn gemakkelijker te vinden, ook het aanbod aan vergaderzalen wordt nu op een overzichtelijke & eenvoudige manier weergegeven. En ook voor het nieuws en de Greenhouse blogs is er uiteraard ruimte voorzien.

Maar daar stopt het niet: een website is een levend organisme dat voortdurend geoptimaliseerd kan en moet worden naar vraag van de gebruiker. Net zoals voor de Greenhouse hubs, zullen we de feedback op onze nieuwe website ter harte nemen.

Neem zeker een kijkje op www.greenhouse-offices.be