Goud voor Jaarverslag 2019 en Zilver voor Duurzaamheidsverslag 2019

12-09-2020
Nice to know

Het Jaarverslag 2019 van Intervest Offices & Warehouses sleept opnieuw een EPRA Gold Award in de wacht tijdens de jaarlijkse conferentie van de European Public Real Estate Association. Het is de zesde keer op rij dat Intervest een Gold Award mag ontvangen voor haar jaarverslag van deze toonaangevende vereniging die pleit voor een verbetering van transparantie en consistentie in financiële rapportering.

EPRA formuleert aanbevelingen in zogenaamde BPR of Best Practice Recommendations die zorgen voor een kader van vergelijkbaarheid in de vastgoedsector. In het EPRA BPR rapport vindt u meer toelichtingen.

EPRA heeft dit ook uitgebreid naar aanbevelingen en rapportering m.b.t. duurzaamheid, de zgn. sustainability BPR. Het Intervest Duurzaamheidsverslag 2019, de eerste editie, is meteen in de prijzen gevallen en sleept een EPRA sBPR Silver Award en EPRA sBPR Most Improved Award in de wacht. Dit wordt uitvoeriger beschreven in het EPRA sBPR rapport.

Deze Awards zijn een erkenning voor de blijvende inspanningen die Intervest levert voor een consistente en transparante  verslaggeving op financieel gebied en op het vlak van duurzaamheid.

  • EPRA Awards