Greenhouse BXL verwelkomt Roche Diagnostics Belgium

29-11-2019
Nice to know
Roche Intervest Greenhouse
Anna-Maria Heuchel-Reinging, Managing Director Roche Diagnostics Belgium

Roche Diagnostics Belgium levert belangrijke bijdragen op gebied van toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de Belgische gezondheidszorg. Zij leveren producten en diensten die een significante impact hebben op de gezondheid van mensen - allemaal via detectie, tijdige diagnose, prognose en opvolging van de juiste behandeling. En weet je wat? Deze fantastische organisatie verhuisde onlangs naar de Greenhouse Offices in Diegem. En zij vertellen je graag zélf waarom ze voor ons kozen…

ANNA-MARIA HEUCHEL-REINIG, MANAGING DIRECTOR, VERTELT WAT MEER OVER (DE ZOEKTOCHT NAAR) HUN NIEUWE KANTOREN

De zoektocht naar de nieuwe officiële kantoren van Roche Diagnostics Belgium? Die was bijzonder spannend! Er waren tenslotte heel wat vereisten waaraan deze nieuwe locatie moest voldoen. En waarom we nu precies voor Greenhouse BXL in Diegem kozen? Wel…

Perfecte ligging

Location, location, location: ze zeggen het niet zomaar. Het is een cliché, maar zeker één met een reden! Zowel voor medewerkers als voor klant, is het tenslotte handig om terecht te kunnen in een goedgelegen kantoor. En daar scoorde Greenhouse BXL in Diegem alvast hoog op! De kantoren liggen vlakbij de luchthaven, het stadscentrum, bij heel wat hotels én in het midden van een bedrijvenpark. Met andere woorden… Greenhouse BXL in Diegem heeft een fantastische infrastructuur.

Verschillende faciliteiten

Verder waren we ook zeer specifiek op zoek naar een gebouw met meerdere ‘bewoners’. Dit is tenslotte een fantastische manier om meerdere faciliteiten aan te kunnen bieden, zowel naar klant als medewerker. Wij waren van plan om van ons kantoor een heerlijke plek om te vertoeven te maken - een plek waar aan alle noden beantwoord wordt.

Op dezelfde lijn qua duurzaamheid

Het volgende puntje op de lijst? Een (vastgoed)partner met eenzelfde visie op en aanpak tegenover duurzaamheid. Logisch! De laatste tien jaar stond Roche tenslotte in de top tien in de Dow Jones Sustainability Index als ‘meest duurzaam gezondheidszorgbedrijf’. Voor ons is het ontzettend belangrijk om innovatie tot op de markt te brengen - maar moet dit ook volledig in lijn liggen met ons doel tot vermindering van de ecologische voetafdruk.

Dikke merci aan Intervest!

Via deze weg zouden we graag Intervest willen bedanken voor de hulp en begeleiding. Zij zijn voor ons een fantastische partner geweest: ze stonden altijd klaar met een luisterend oor, staan altijd open voor discussie én begrijpen de noden en wensen van een internationaal bedrijf. Daarnaast hebben zowel Intervest als Greenhouse dezelfde standaarden betreffende hospitality, wat voor ons een grote eis was.

‘The new way of working’? We love it!

En nu zitten we, eindelijk, na lang afwachten, in ons nieuw kantoor. En ik kan eerlijk zeggen dat we het fantastisch vinden om deze ‘new way of working’ te ervaren. Zo kozen we ervoor om ‘high focus’ zones aan te maken om concentratie aan te wakkeren. De co-working areas zijn dan weer gericht op productieve samenwerking en verhoogde inspiratie.

Via onze nieuwe kantoren, zijn wij meer dan ooit geëngageerd om een fantastisch fijne werkplek te kunnen aanbieden - tezamen met het blijven aanleveren van innovatieve diagnostics naar de Belgische markt toe.

MERCI, ANNA-MARIA. VEEL SUCCES NOG IN JULLIE GLOEDNIEUWE KANTOREN TE GREENHOUSE BXL!