Intervest Offices & Warehouses trekt eerste huurder aan in Greenhouse BXL, een innovatief herontwikkelingsproject in de Brusselse periferie

21-12-2017
Persberichten

Wij zijn verheugd om met Cazimir de eerste huurovereenkomst in Greenhouse BXL te kunnen afsluiten. De ruime belangstelling voor het project geeft aan dat dit innovatieve kantoorconcept, waar werken en beleving samengaan, beantwoordt aan de verwachtingen van de markt.

Jean-Paul Sols
ceo Intervest

Cazimir, een team van gespecialiseerde advocaten dat vermogende families en ondernemers helpt met juridische vragen en zorgen over hun vermogen, heeft voor zijn nieuwe kantoorlocatie nabij Brussel gekozen voor Greenhouse BXL. Cazimir huurt er vanaf oktober 2018 een kantooroppervlakte van 700 m² voor een vaste termijn van 9 jaar. 

Cazimir is bijzonder gecharmeerd door Greenhouse BXL van Intervest omdat het één van de nieuwste kantoorprojecten is in de periferie van Brussel, volledig geënt op het concept van het nieuwe werken.

Greenhouse BXL is immers opgevat als een inspirerende omgeving waar werken en beleving samengaan met een servicegerichte en flexibele benadering van de klanten en hun medewerkers. Verschillende soorten werkplekken en vergaderruimtes, een auditorium voor informatieve bijeenkomsten, het vele groen, de mooie parkeerratio voor cliënten en werknemers en de gelegenheid tot sporten en ontspannen, zijn enkele van de belangrijkste troeven die een rol speelden bij de keuze van Cazimir. Greenhouse BXL combineert voor deze klant een aangename werkomgeving met een passende uitstraling. 

De bouwwerken voor de herontwikkeling van de site tot Greenhouse BXL met een derde RE:flex en co-working lounge, zijn in het eerste kwartaal van 2017 gestart en zullen naar verwachting voltooid zijn in mei 2018 om de eerste klanten te verwelkomen.