Intervest ondersteunt inzameling van laptops voor kwetsbare jongeren in Mechelen

10-04-2020
Nice to know
Inzameling laptops voor kwetsbare jongeren in Mechelen

Ieder van ons wordt momenteel geconfronteerd met de gevolgen van de maatregelen om de verspreiding van het corona virus in te perken. We dragen allemaal ons steentje bij door thuis te blijven, social distancing te respecteren en solidair te zijn.

Intervest toont ook haar solidariteit door te beantwoorden aan de warme oproep van de Stad Mechelen en Deelbaar Mechelen, een vereniging van vrijwilligers die zich inzet rond deeleconomie en sociale uitsluiting, voor de inzameling van laptops voor kwetsbare en kansarme jongeren in de regio. Want ook zij hebben nood aan én recht op thuisonderwijs tijdens de lockdown.

Intervest heeft niet getwijfeld om aan deze nood tegemoet te komen en bezorgde deze week 13 laptops aan Deelbaar Mechelen.

We’re in this together!

 

Contact

Heeft u vragen over Intervest? Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.
Contacteer ons +32 3 287 67 67

Investor relations

Intervest is een beursgenoteerde en gereglementeerde Belgische vastgoedvennootschap (GVV) die investeert in kantoorgebouwen en logistieke panden in België en Nederland. Voor alle vragen omtrent investor relations, kan u hier terecht.
Investor relations