Intervest wellnesst 2021

15-04-2021
Nice to know

Intervest zet duurzaamheid voorop, zowel bij het beheer van onze panden als bij onze bedrijfsvoering. Het welzijn van onze medewerkers staat dan ook centraal.

Met ‘Intervest Wellnesst’, een welzijnsprogramma bestaande uit verschillende thema’s, geven we het hele jaar door tips en advies om energiek te blijven, zowel in een privé- als werksituatie.

Sporten

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Het eerste kwartaal staat in teken van slaap met aandacht voor mindfulness, daglicht en yoga.
  • Tijdens het tweede kwartaal focussen we op beweging met loop, wandel- en fietsacties, bewegen op het werk en dagelijkse krachtoefeningen. 
  • In het derde kwartaal wordt een gezond eetpatroon gepromoot: gezonde lunches op het werk, het belang van hydratatie en superfoods. 
  • Het vierde kwartaal is gewijd aan het mentale welzijn en ligt de focus op vitaliteit, veerkracht, stresscontrole en positiviteit. 

Net als vorig jaar koppelt Intervest haar welzijnsbeleid aan inzamelacties voor non-profit organisaties die onze medewerkers zelf aanbrengen en kiezen. 

Tijdens de inzamelactie van dit kwartaal schenkt Intervest € 0,5 per gefietste kilometer, € 1 per gelopen kilometer en
€ 2 per gewandelde kilometer.

Intervest Wellnesst, de inzamelacties en de steun voor non-profitorganisaties dragen dit kwartaal bij tot de realisatie van de Sustainable Development Goal 3 van de Verenigde Naties: verzeker een goede gezondheid en promoot welzijn voor alle leeftijden