Biocartis

Door een geslaagde turnkey solution kunnen we onze medewerkers een nieuwe manier van werken aanbieden waar beleving & samenwerken de essentie zijn.

Eric Moreels, Lead Facilities and HSE

Intercity Business Park
Generaal de Wittelaan 11B
2800 Mechelen
783m²
2021

Omschrijving project

Biocartis, gevestigd in het Intercity Business Park Mechelen, breidt haar bestaande kantoor van 717m² uit met een aangrenzende kantoorruimte van 783m². Dankzij een turnkey solution werd het nieuwe kantoor ingericht volgens ‘the new way of working’, waar Biocartis in gelooft en investeert. Het is al de vierde keer dat Intervest een turnkey project voor Biocartis mocht realiseren.

(Meer) beleving op kantoor

Naar kantoor komen is voor de medewerkers van Biocartis niet (meer) voor elke dag: thuiswerk wordt gestimuleerd voor taken die focus vereisen. Werken op kantoor is om collega’s te ontmoeten, samen te werken in team en vergaderingen of brainstorms bij te wonen. Het nieuwe kantoor van Biocartis moest dan ook deze manier van werken ondersteunen en faciliteren. Opnieuw was een turnkey solution voor hen de oplossing.

Ontwerp op maat

Op basis van de wensen en noden van de klant, ontwierp onze interior design manager een kantoor waar beleving centraal staat. Zo werd de ruimte ingedeeld in kleine projectrooms, mét handige schrijfbare wanden, waar teams intens kunnen samenwerken. Daarnaast werden flexibele werkplekken voorzien, phonebooths en een informal area voor gezellige praatjes met collega’s.

Niet alleen de indeling ademt een nieuwe manier van werken. Ook de aankleding en inrichting dragen bij tot een sfeervolle ruimte waar je veel meer doet dan werken alleen: hier ontmoet je collega’s, groeien ideeën en vloeit creativiteit. Grote ramen laten veel daglicht binnen, het tapijt geeft het kantoor een frisse look en de blauwtinten in het interieur reflecteren de eigenheid van Biocartis.

En niet onbelangrijk: de werken werden binnen de vooropgestelde timings uitgevoerd.

Het resultaat

Biocartis & Intervest blikken terug op een vruchtbare samenwerking en een zeer geslaagd resultaat. Met veel trots laten we jullie binnenkijken.

Benieuwd naar de eerdere turnkey projecten voor Biocartis?
2011 Biocartis, fase 1: inrichting van eigen kantoor
2013 Biocartis, fase 2: verdere inrichting vergaderzalen en flexibele werkplekken
2016 Biocartis, fase 3: inrichting van demonstratieruimte

Biocartis 1
Biocartis 2
Biocartis 3
Biocartis 4
Biocartis 5
Biocartis 6