Essity

Essity vond in Intervest en Greenhouse een partner die dezelfde waarden deelt. Het aanbieden innovatieve oplossingen met focus op duurzaamheid & welzijn is de essentie van beide partijen.

Frank Van Wanseele, Managing Director van Essity

Greenhouse Brussel 
Berkenlaan 8A + 8B, 1831 Diegem
1.260m²
2019 

Essity & Greenhouse Brussel, a perfect match 

Intervest heeft voor zijn klant Essity een volledig turn key project gerealiseerd binnen Greenhouse Brussel.

Door te luisteren naar hun behoeftes en creatieve oplossingen aan te reiken, kon er voor Essity een moderne werkplek gerealiseerd worden die 100% aan de noden en verwachtingen voldoet. 

Dat Essity gekozen heeft voor Greenhouse Brussel is niet toevallig. Essity vond in Intervest en Greenhouse een partner die dezelfde waarden deelt. Het aanbieden innovatieve oplossingen met focus op duurzaamheid & welzijn is de essentie van beide partijen.

Door de aanwezigheid van een hippe lunchzaak, een fitnessruimte en tal van services is Greenhouse de place to be voor iedereen die op zoek is naar een goede work-life balance. 

Volgens Frank Van Wanseele, Managing Director van Essity, zijn dit extra motiverende factoren die ertoe bijdragen dat werknemers zich goed voelen op hun werk. 

Essity is een toonaangevend hygiëne- en gezondheidsbedrijf dat zich bezighoudt met de duurzame ontwikkeling, productie en verkoop van producten en oplossingen voor Personal Care (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products en Medical Solutions), Consumer Tissue en Professional Hygiene.
 

Essity keuken
Inkomhal van Essity
Keuken in Essity
Werkruimte in Essity
Interieur van Essity
Werkomgeving Essity
Het bureau van Essity
Eetruimte van Essity
Gespreksruimte in Essity
Meeting room Essity