Prosource

Intervest wist de oppervlakte op een slimme manier te benutten zodat we samen zeer vlot tot een geslaagd eindresultaat zijn gekomen. Ons kantoor is een heel aangename plek om te vertoeven!

Marc De Krock - Chief Human Resources Officer

Mechelen Campus
Schaliënhoevedreef 20E, 2800 Mechelen
179 m²
2020

Omschrijving van het project

Prosource, gespecialiseerd in projectmanagement diensten (PMaaS, opleiding) in domeinen als IT-infrastructuur, applicatie-ontwikkeling, supply chain en onderzoek & ontwikkeling, huurt al sinds 2003 een kantoor van Intervest in gebouw E op Mechelen Campus.

Door de gaandeweg veranderde markt en meer focus op in-company opleidingen, werd het kantoor van Prosource na verloop van tijd te groot voor hun noden. Na een grondige evaluatie van verschillende locaties en mogelijkheden, beslisten ze toch op Mechelen Campus te blijven en ook dit keer te kiezen voor een ruimte uit de kantorenportefeuille van Intervest. Sterker nog, een ruimte op het gelijkvloers in hetzelfde gebouw. Met een oppervlakte van 180m² voldeed deze beter aan hun veranderde noden.

Het kantoor was echter nog volledig in te richten en daarom werd er gekozen voor een turnkey solution van Intervest. Door de centrale plaatsing van een nieuwe kitchenette, de creatie van een aantal 1-to-1 ruimtes, en het aanbrengen van nieuwe vloerbekleding werd de lege ruimte een volwaardig kantoor waar Prosource zich helemaal thuis voelt. De combinatie van open, gesloten en gemeenschappelijke zones geeft het kleinere kantoor toch een gevoel van ruimte en dynamiek. Zowel voor de klant als voor Intervest voldoet het resultaat aan alle verwachtingen.

Kijk je mee?

keuken
open space
meetingrooms
1-to-1 ruimte
gang
meetingrooms