Het eerste bezoek

WIJ LUISTEREN NAAR U.

U zoekt een kantoor, maar… Wat is de ideale ligging voor mijn kantoor? Hoe groot dient mijn kantoorruimte te zijn? Hoeveel kost het om mijn kantoorruimte in te richten? Wat als de gehuurde ruimte ineens te klein wordt? En wat met het onderhoud?

Herkent u deze vragen? Zo ja, lees dan zeker verder over hoe wij te werk gaan om uw ideaal kantoor te verwezenlijken in enkele stappen. 

 

 

Vanzelfsprekend dient uw kantoor volledig aan al uw noden en wensen te voldoen en vooral ook aan die van uw medewerkers. We brengen uiteindelijk allemaal het meeste van onze tijd door op het werk. Die wensen zijn voor elk bedrijf anders. 

Daarom komen wij eerst naar u luisteren. Wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en bezoeken samen de gebouwen die volledig aan uw criteria voldoen.

Persoonlijke beleving 

Een persoonlijk bezoek aan een kantoorruimte is uiterst belangrijk. Het geeft u en anderen immers de mogelijkheid om de ruimte te zien, te voelen, te beleven en te onderzoeken. Meteen zullen de eerste ideeën ontstaan over een mogelijke inrichting van de ruimte.

Ideale ruimte gevonden? Dan verzorgen wij ook graag de inrichting van uw kantoren!

© Intervest Offices & Warehouses 2017 – Alle rechten voorbehouden – Disclaimer & privacy