Over ons

Feel Real Estate

Intervest Offices & Warehouses is een Belgische openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (quoted INTO @ NYSE Euronext Brussels) die in 1999 boven het doopvont werd gehouden. Intervest Offices & Warehouses investeert in kantoorgebouwen en logistieke panden van goede kwaliteit. Zowel voor de kantoorgebouwen als de magazijnen geldt dat deze steeds gelegen zijn op strategische locaties met een goede bereikbaarheid via verschillende transportmodi.

De aandelen van de vennootschap zijn genoteerd op de gereglementeerde markt van NYSE Euronext Brussels.

De vastgoedportefeuille van Intervest Offices & Warehouses bestaat op 31 december 2016 voor 51 % uit logistieke panden en 49 % kantoren, met een reële waarde van € 605 miljoen.

Logistiek

De logistieke portefeuille van Intervest Offices & Warehouses is geconcentreerd rond de belangrijke Belgische logistieke assen Antwerpen-Brussel en Antwerpen-Genk. Intervest Offices & Warehouses beschikt onder meer over logistieke gebouwen in Wilrijk, Aartselaar, Schelle, Boom, Duffel, Puurs, Mechelen, Merchtem, Huizingen, Wommelgem, Herentals, Oevel, Houthalen, Opglabbeek.

Kantoren

De kantoorportefeuille van Intervest Offices & Warehouses kenmerkt zich door kantoorgebouwen die steeds aan de rand van de stadscentra gesitueerd zijn en die voornamelijk op de belangrijkste verkeersas Antwerpen-Mechelen-Brussel gelegen zijn. Intervest Offices & Warehouses beschikt onder meer over kantoorgebouwen in Antwerpen, Berchem, Edegem, Aartselaar, Mechelen, Diegem, Dilbeek, Zellik en Hoeilaart.

Turn Key Solutions

Onze ruime vastgoedportefeuille biedt verschillende mogelijkheden voor huurders die willen uitbreiden, maar ook inkrimpen. Wij denken graag flexibel met u mee.

Maar Intervest Offices & Warehouses denkt nog veel verder met u mee. Waar anderen stoppen bij de ondertekening van het huurcontract, wil Intervest Offices & Warehouses graag een totaalpakket aanbieden aan haar klanten. Daarom staan wij u ook graag bij tijdens de inrichting van uw gehuurde ruimte. Ons geïntegreerd team van technische experten stelt met veel plezier haar knowhow ter beschikking om de laatste ontwikkelingen op vlak van kantoorinriching in uw eigen ruimte te implementeren tegen de beste prijs in de markt met budgetgarantie!

Eens u verhuisd bent zorgt Intervest Offices & Warehouses ook voor het proactief dagdagelijks beheer.

Intervest Offices & Warehouses biedt u een 360° One stop shop kantooroplossing aan waarbij aan alles is gedacht. Wij nemen graag uw vastgoedzorg over zodat u zich kan concentreren op uw core business! 

info@intervest.be

+32 3 287 67 67

Uitbreidingstraat 66 2600 Berchem

© Intervest Offices & Warehouses 2017 – Alle rechten voorbehouden – Disclaimer & privacy