A workspace to mark your progress

In het culturele hart van België, Antwerpen, recht tegenover de Singel, openen binnenkort de deuren van Greenhouse Collection at the Singel.

Dit stijlvolle en exclusieve kantoorgebouw wordt het mekka voor ambitieuze ondernemers die hun business naar een hoger niveau willen tillen. Greenhouse Collection at the Singel is een ongeëvenaarde business experience waar ondernemers het beste van zichzelf kunnen laten zien en focussen op vooruitgang.

An environment that inspires

De beleving begint in de Quartier Général, het kloppende hart van Greenhouse Collection. In de indrukwekkende inkomhal met prachtige marmeren vloer is meteen duidelijk: Greenhouse Collection at the Singel is gebouwd en ingericht volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden met oog voor design, luxe én beleving. Elementen van kunst, cultuur en design zitten verweven tot in de kleinste details en zullen je inspireren, elke dag opnieuw.

De kantoren, vergaderzalen en coworking zijn een ware streling voor het oog en stimuleren The New Way of Working waardoor Greenhouse Collection meer is dan enkel een werkomgeving. Het is een ontmoetingsplaats voor ondernemers zich willen verbinden met elkaar, met hun klanten en medewerkers.

Ontvang gasten in het meeting center of ervaar de ultieme meeting experience in The Suite, een prachtige boardroom met lounge area en 2 terrassen, op de zesde verdieping.

Dankzij de integratie van slimme en innovatieve technologieën beheer je zelf je toegang tot het gebouw, vergaderzalen en parking. Ervaar een ongekend gevoel van vrijheid en flexibiliteit!

Laat je leiden en begeleiden doorheen deze unieke business experience door de Master of Services en voel je op handen gedragen in deze uiterst gastvrije werkomgeving.

Meer weten over Greenhouse Collection at the Singel? Neem een kijkje op de website  of volg onze Intstagram pagina greenhouse_collection. 

  • Greenhouse Collection at the Singel
  • Quartier Général
  • Meeting rooms
  • Coworking