Meet eat work and get inspired

Intervest Offices & Warehouses is een openbare gereglementeerde vastgoed­vennootschap (GVV) naar Belgisch recht die sinds 1999 is genoteerd op Euronext Brussel (INTO).

Intervest is gespecialiseerd in investeringen in kantoorgebouwen (46%) en logistiek vastgoed (54%) van hoge kwaliteit. Dit vastgoed is strategisch gelegen op goede locaties: het logistiek vastgoed op de belangrijke logistieke assen en de kantoren zowel in de binnenstad als op campussen buiten de stad. 

Over de jaren heen, zoals terug te vinden in Geschiedenis en mijlpalen, is de totale verhuurbare oppervlakte gegroeid tot 794.896 m² en vertegenwoordigt die een reële waarde van € 663 miljoen. 

Intervest positioneert zich als een vastgoedvennootschap die verder gaat dan het louter verhuren van vierkante meters. Intervest gaat beyond real estate. Door te luisteren naar de klanten, mee te denken en vooruit te denken, zorgt Intervest met een team van ongeveer 35 mensen voor het ‘ontzorgen’ van ongeveer 193 klanten op een duurzame wijze.

De investeringsstrategie van Intervest is gebaseerd op 2 ­pijlers: toenemende focus op logistiek vastgoed en een heroriëntering  van de kantorenportefeuille.

Intervest wil de vastgoedportefeuille laten groeien tot € 800 miljoen tegen eind 2018 met een verhouding van 60% logistiek vastgoed en 40% kantoorgebouwen. 

Qua bestuur en risicobeheer hanteert Intervest strikt de wettelijk vastgelegde corporate governance-principes.


(cijfers d.d. 31 december 2017)