Beyond real estate

Intervest is een real-estatepartner die verder gaat dan het louter verwerven en verhuren van kantoor- of logistieke ruimtes. Intervest staat voor klantgedreven performant logistiek vastgoed en inspirerende en innovatieve kantoren waarbij de focus wordt gelegd op 4 pijlers:

  • Waardecreatie: door het genereren van solide en recurrente cashflows, op een goed gediversifieerde vastgoedportefeuille.
  • Duurzaamheid: door respect te hebben voor ESG-criteria en dit voor alle stakeholders is de kern van de missie.
  • Klantgerichtheid: door te luisteren naar de wensen van de klanten, mee te denken en vooruit te denken, werkt Intervest aan het ‘ontzorgen’ van de klanten en kan ze hen meerwaarde bieden. Klanten kunnen rekenen op een uitgebreide dienstverlening en flexibele oplossingen waardoor ze zich kunnen focussen op wat voor hen echt belangrijk is.
  • #TeamIntervest: Intervest wil een betrouwbare werkgever zijn die een zorgzame omgeving creëert waar #TeamIntervest zich ten volle kunnen ontwikkelen.

Wat is de toekomstvisie?

Waardecreatie op een duurzame en innovatieve klantgerichte manier, met oog voor continue kwaliteitsverbetering van de gebouwen is de kern van het strategisch plan 2022-2025. Daarbij is de focus op assetrotatie instrumenteel voor de groei in het logistieke segment.

Intervest wil een gewaardeerde en erkende vastgoedpartner zijn en wil samen groeien met klanten, ontwikkelaars en makelaars door naar win-winsituates te streven.

Waarden

Wat zijn de fundamenten van het omgaan met elkaar, klanten en andere betrokken partijen?