Missie

Waar staat Intervest voor?

Intervest is een real-estatepartner die verder gaat dan het louter verhuren van vierkante meters kantoren of logistieke ruimte. Door te luisteren naar de wensen van de klanten, mee te denken en vooruit te denken, werkt Intervest aan het ‘ontzorgen’ van de klanten en kan het bedrijf meerwaarde bieden. Klanten kunnen rekenen op een uitgebreide dienstverlening en flexibele oplossingen waardoor ze zich kunnen focussen op wat voor hen echt belangrijk is. 

Intervest staat voor inspirerende en innovatieve kantoren en klantgedreven performant logistiek vastgoed

Van flexibele werkplekken voor individuele co-workers tot corporate HQ. Van oplossingen voor de startende kmo tot grote logistieke centra. 

Visie

Wat is de toekomstvisie van Intervest?

Intervest wil een gewaardeerde en erkende vastgoedpartner zijn en wil samen groeien met klanten, ontwikkelaars en makelaars door naar win-winsituaties te streven.

In de kantorenmarkt anticipeert Intervest op evoluties in de veranderende visies op werken en de ermee gepaard gaande nood aan uitgebreide dienstverlening en community building. Het welzijn van de medewerker staat hierbij voorop.

In logistiek vastgoed heeft Intervest de ambitie om prominent aanwezig te zijn langs belangrijke logistieke assen. Door het uitbouwen van een sterke marktpositie langsheen deze assen bouwt Intervest aan clusters om haar klanten, indien hun marktomstandigheden wijzigen, optimaal bij te staan als vastgoedpartner, zowel met bestaande gebouwen als door de realisatie van gebouwen op maat.

Waarden

Wat zijn de fundamenten van het omgaan met elkaar, klanten en andere betrokken partijen?