Dagelijks doen we meer dan het louter verhuren van m² en gaan we "beyond real estate" om onze klanten te 'ontzorgen' en samen te groeien.

Over Intervest

Intervest is een beursgenoteerde vastgoedvennootschap actief in de markt van kantoren en logistieke gebouwen en heeft een stevig groeiplan dat is gestoeld op een heroriëntering in de kantorenportefeuille en een uitbreiding in de logistieke portefeuille in België, Nederland en Duitsland. Intervest positioneert zich als een vastgoedvennootschap die meer doet dan het louter verhuren van vierkante meters en die beyond real estate gaat. Door te luisteren naar de klanten, mee te denken en vooruit te denken, zorgt Intervest met een team van ongeveer 40 werknemers en zelfstandige medewerkers voor het ‘ontzorgen’ van ongeveer 200 klanten, en dat op duurzame wijze.

Bij Intervest is de manier van omgaan met elkaar, met klanten en de omgeving gebaseerd op enkele fundamentele waarden:

  • professioneel en ondernemend
  • gedreven en enthousiast
  • integer en respectvol
  • samen en in team.

Sollicitatie

Intervest is voortdurend op zoek naar getalenteerde mensen met interesse in de vastgoedsector. Zijn er geen openstaande vacatures of vindt u niet meteen een jobomschrijving die u ligt, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar HR@intervest.be. Wij houden uw gegevens bij en contacteren u indien er een gepaste vacature vrijkomt.

Vacatures

Momenteel zijn we naar onderstaande profielen op zoek: