Zeebrugge Green Logistics

Zeebrugge Green Logistics

Ontwikkeling van een duurzame logistieke site van 73.000 m² in de haven van Zeebrugge. Naast 10 warehouses van elk ruim 7.500 m² met 10 laadkades per ruimte, volgt nog de bouw van een container yard, kantoorgebouw en een ruime parking. 

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met Devi-group.beCordeel België en Aertssen group en zal voldoen aan BREEAM "Excellent"-normen. 

Meer over Zeebrugge Green Logistics.

Genk Green Logistics

Genk Green Logistics

Herontwikkeling van zone B van de voormalige Ford-site in Genk. 

Voorziet in een state-of-the-art logistiek complex van ongeveer 250.000 m².

Wordt een van de meest grootschalige tri-modaal ontsloten logistieke hubs in Vlaanderen.

Meer over Genk Green Logistics.

Greenhouse Collection

Greenhouse Collection

Greenhouse Collection wordt een inspirerende kantoorruimte waar ondernemende mensen een exclusieve manier van werken ervaren. Naast een gevarieerd aanbod zoals private offices, serviced offices en coworkingruimte, komt er een meeting center en een prachtige rooftop boardroom. 

Dit prestigieus renovatieproject bestaat uit 15.000 m² kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen aan de Antwerpse Singel dat aan Breeam "Excellent"-normen zal voldoen.

Meer over Greenhouse Collection.

Rietvelden 's Hertogenbosch Intervest

DC Rietvelden 's-Hertogenbosch

Nieuwbouwontwikkeling van circa 8.205 m² bestaande uit een warehouse, kantoren en mezzanine gelegen aan de Rietveldenweg in 's-Hertogenbosch

Het uitgangspunt van deze build-to-suit ontwikkeling is een A grade DC, volgens duurzaamheidsstandaarden Breeam Outstanding.

Een oplevering is mogelijk in het eerste kwartaal van 2022 

Meer over DC Rietvelden.