Ontmoet Shanti: al 15 jaar onze trouwe Intervest collega!

31-07-2019
Nice to know
Greenhouse receptie hospitality assistent

Ontmoet Shanti: al 15 jaar onze trouwe Intervest collega!

Een bezoek aan Intervest kan niet voorbij gaan zonder eerst Shanti te ontmoeten. Deze goedlachse, altijd vriendelijke receptioniste verwelkomt je als een echte Office Queen. Met het grootste plezier leidt ze je rond doorheen de gangen van het groenste gebouw in Berchem. Je kan haar gerust het gezicht van Intervest noemen. Wij wilden maar al te graag weten wat haar verhaal is…

Hey Shanti! Hoelang werk je al bij Intervest?

In augustus werk ik al 15 jaar voor Intervest. Ja, ik ben er dus al lang bij en wil nog niet snel weg. Vanaf het moment dat Intervest de Greenhouse hubs oprichtte, ben ik voor zowel Greenhouse als Intervest beginnen werken. Alletwee zijn ze gehuisvest in Berchem. Een toplocatie én een gevarieerde topjob waar ik veel plezier uithaal.

Van een trouwe werknemer gesproken!
Is er veel veranderd in die jaren?

Ja, zeker en vast. In het prille begin zaten we met Intervest een beetje verder, in een ander gebouw. Toen had je nog Intervest Offices en Intervest Retail, 2 aparte vennootschappen die hetzelfde management hadden.  Intervest Retail investeerde in winkelpanden. We waren toen ook nog een heel klein team en het ging er familiaal aan toe. In 2016 gingen Intervest Offices & Warehouses en Intervest Retail – nu Vastned Retail – uit elkaar. Naarmate Intervest Offices & Warehouses groter werd, hadden we nood aan meer ruimte met nog meer mogelijkheden en kansen om verder te groeien. Daarom verhuisden we naar ons eigen gebouw in dezelfde straat. Dat gebouw hebben we helemaal gerenoveerd met de hulp van ons turnkey project team.

 In het begin zaten mijn collega’s en ik daar op de vijfde verdieping van het gebouw. Toen al zorgde ik ervoor dat bezoekers, eigen medewerkers en klanten een zo goed mogelijke ontvangst en dienstverlening kregen. Wanneer vier jaar geleden Greenhouse erbij kwam (de coworking space, serviced offices, meeting room, boardroom en het restaurant), was het niet meer praktisch dat ik daar zo hoog in het gebouw zat. Steeds de trap op en af is dan wel goed voor de fysiek, maar ‘t is niet erg efficiënt (lacht). Om die reden ben ik naar beneden verhuisd en sindsdien beman ik daar de mooie receptie.

En dat doe je fantastisch!

Dat is super lief, dankjewel! Ja ik doe mijn job écht graag. Dat is nodig ook in een functie als die van mij waar sociaal contact zo belangrijk is. Je moet beschikken over een goede portie empathie, begripvol zijn en goed kunnen luisteren. Mensen doen graag hun verhaal of hebben hulp nodig. Het is belangrijk om dan echt ook de tijd te nemen om hen te geven wat ze nodig hebben.

Je hebt je passie gevonden, dus?

Zeker en vast! Leuk is ook dat dit bevestigd wordt door de coworkers hier. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg, was van onze vaste advocaat hier. Hij is de meest kritische man die ik ken en heeft het hart op de tong. Hij vertelde me ooit dat ik de beste Hospitality Assistant ben die hij ooit gekend heeft. Dat heeft me zo geraakt! Ik heb er nog altijd deugd van (lacht). En daar doe ik het voor: de lieve reacties van de mensen. Ze appreciëren wat ik doe, al is dat voor mij de normaalste zaak van de wereld. Maar blijkbaar is het dus niet vanzelfsprekend dat je vriendelijk onthaald wordt...

Dat is het zeker niet. Wat verwacht je nog van de toekomst?

Ik hoop dat ik er nog maar eens 15 jaar mag bij doen… Dat zou van mij één van de gelukkigste werknemers ter wereld maken.

Bedankt, Shanti!

Benieuwd naar de warehouses en kantoren van Intervest? Neem de tijd om ons aanbod te bekijken op onze website of neem contact op. We helpen je graag!