Protime: al meer dan 10 jaar trouwe Intervest klant

06-09-2019
Nice to know
Protime 2

Sandra, Management Assistant van Protime, vertelt over de samenwerking

Protime ontwikkelt software die zich voornamelijk richt op toegangscontrole en tijdsregistratie. Met andere woorden: alles om menselijk kapitaal te optimaliseren. Het bedrijf, met hoofdzetel in Aartselaar, was op zoek naar een geschikt bedrijfspand om te kunnen voldoen aan hun groeiambities. Op die manier kwamen ze in contact met Intervest. Wij vroegen aan Sandra, Management Assistant bij Protime, hoe die samenwerking tot stand kwam.

Vrijheid om te groeien

In 2009 werd onze kantoorruimte écht te klein. Daarom zochten we een nieuwe, grotere locatie. Met de hulp van Intervest hebben we die gevonden in Aartselaar: ondertussen al 10 jaar ons hoofdkantoor. Sindsdien zijn we alleen maar blijven groeien. In het begin zaten er nog zo’n viertal huurders in het gebouw, maar we hadden meer en meer ruimte nodig voor nieuwe medewerkers. Het gevolg? Er zijn nu nog slechts 2 huurders in het gebouw, waaronder Protime. (Lees: meer ruimte voor ons!)

Kantoor naar eigen wensen en behoeftes

Bij Intervest kan je ervoor kiezen om je kantoor te laten inrichten door het team van interieurarchitecten. Wij hebben er destijds voor gekozen om de inrichting zelf aan te pakken. Dat kan dus ook. Het gebouw is wel door Intervest gestript waarna we het zelf hebben ingericht naar onze eigen look and feel: strak, licht met hier en daar contrastkleuren. We kregen carte blanche van Intervest om het nodige te doen. Een prima samenwerking!

Een digitaal platform voor efficiënte communicatie

Minstens één keer per kwartaal zitten we samen tijdens de huurdersvergadering. Tijdens die vergaderingen hebben we steeds contact met dezelfde persoon binnen Intervest. Dat is heel fijn, want die persoon is altijd van alles op de hoogte. Daarnaast kunnen we gebruik maken van een digitaal platform om eventuele mankementen of problemen te melden. Dankzij die toepassing worden herstellingen super snel uitgevoerd. Wij geven onze vraag door waarna het Intervest team die onmiddellijk behandelt. Vervolgens komt een medewerker langs en na uitvoering wordt dit ook aangeduid in het platform. Super snel, vlot en schoolvoorbeeld van digitale efficiëntie. 

 

Kantoor 1

Bekende Intervest gezichten

Wat ook fijn is, is dat Intervest werkt met vaste onderhoudsploegen en techniekers. Zo zien we steeds bekende gezichten. Een “Hey, hoe was je weekend?” in de wandelgangen is dan ook geen uitzondering. Dat werkt aangenaam! Het team bij Intervest onderhoudt het gebouw zeer goed en ook installaties van bijvoorbeeld sanitair of airco nemen zij voor hun rekening. Dat is een hele zorg minder voor ons.

Een blik op de toekomst…

Het huidige hoofdkantoor is een prima uitvalsbasis voor het Protime team. Zeker qua locatie is het top: goed bereikbaar langs de A12 en E19. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: de directe lijn met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen is niet optimaal. Maar goed. De meesten wonen binnen een straal van 15 km en dat is dus ideaal, zelfs met een elektrische fiets! Momenteel zijn we met zo’n 120 collega’s. Dat aantal is al verdriedubbeld sinds we hier onze intrede hebben gemaakt. Aangezien we nog grootse plannen hebben voor de toekomst zullen we op termijn opnieuw een locatie moeten zoeken. Ook dan kijken we eerst naar Intervest als partner omwille van onze huidige vertrouwensband.

Bedankt voor het fijne interview, Sandra!