Anglo Belge Insurance Brokers

We vonden in Intervest een zeer professionele partner die van onze kantoorruimte een sfeervolle en trendy werkplek maakte.

Sibylle van Havre, CFO

Greenhouse Antwerp
Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem
181m²
2020

Omschrijving project

Voor Anglo Belge, expert in verzekerings- en risicobeheeroplossingen, was het tijd om te verhuizen: in hun voormalige kantoor bleef immers veel ruimte onbenut en bovendien zaten de collega’s verspreid over verschillende verdiepingen, wat niet bijdraagt tot een collegiale sfeer. Ze gingen daarom op zoek naar een kantoorruimte die ze optimaal konden benutten, waar geen ruimte verloren zou gaan en waar het hele team op hetzelfde niveau kon worden samengebracht.

En die ruimte vonden ze bij Greenhouse Antwerp! Ook de aanwezige faciliteiten en unieke vibes van Greenhouse waren doorslaggevende factoren om voor deze locatie te kiezen. De inrichting van het bestaande kantoor beantwoordde echter niet aan hun noden: het bestond uit verschillende, kleine ruimtes met weinig natuurlijk lichtinval. Een turnkey solution was dan ook dé oplossing! Isabelle Rossignol, interior design manager, wist met relatief kleine aanpassingen het kantoor efficiënter in te delen, meer lichtinval te generen en het geheel een stijlvolle look te geven.

Door de vlotte samenwerking met Anglo Belge werd dit project in een mum van tijd gerealiseerd. We zijn dan ook beiden erg enthousiast over het resultaat:   

Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge
Anglo Belge