Ticketmatic verdubbelt kantoorruimte in Ubicenter

31-05-2022
Nice to know

Als vastgoedpartner helpt Intervest bedrijven in hun zoektocht naar dat ene ideale kantoor. Ook wanneer een kantoorruimte na een tijdje niet meer voldoet, bijvoorbeeld door groei, denken en zoeken we graag mee naar een oplossing. Dat is waar onze Beyond Real Estate missie voor staat.

Of we onze missie ook effectief waarmaken? Absoluut! Het groeiverhaal van Ticketmatic is het bewijs.
Wij spraken met de ceo, Erik Lesire.

We stellen je voor

Ticketmatic is specialist in de ontwikkeling van ticketing software en marketingondersteuning voor de cultuursector.

“Wij zorgen ervoor dat onze klanten autonoom hun tickets kunnen verkopen, zonder beroep te moeten doen op een externe agentschap. Door dit proces zelf te beheren en te controleren geloven we dat zij hun publiek een meerwaarde kunnen bieden” getuigt Lesire.

Hoe het allemaal begon…

Oprichters Erik Lesire (ceo) & Bart De Man (cto) startten hun business 15 jaar geleden in een klein kantoor in Haasrode. Ze schaalden hun kantoorruimte stelselmatig op tot ze in 2017 kozen voor een volwaardig kantoor van Intervest in het Leuvense Ubicenter.

“De uitstekende ligging gaf de doorslag om voor een kantoor in het Ubicenter te kiezen” aldus Lesire. “De vlotte bereikbaarheid van het kantoor, zowel voor onze eigen medewerkers als voor onze klanten, is een enorme troef. Maar er zijn zeker nog meer voordelen: ons kantoor is zeer ruim en licht, we hebben kleine en grote vergaderzalen waardoor we regelmatig klanten bij ons uitnodigen voor opleidingen én er is een sportoase vlakbij. We merken dat onze werknemers met plezier naar kantoor komen. En dat is voor ons van onschatbare waarde! We pakken op de jobpagina van onze website ook echt uit met ons kantoor om nieuwe medewerkers aan te trekken.”

Ticketmatic annoo 2022

Vandaag bestaat het team uit 25 medewerkers en zijn ze, met 300 klanten, marktleider in de Benelux. Kleine en grote cultuurcentra zoals De Roma in Antwerpen en de AB in Brussel behoren tot hun klantenportefeuille. En hun ambities kennen geen grenzen: een kantoor in Nederland is al een feit en tevens het begin van een verdere internationale expansie. Lees ook: team Ticketmatic zal verder uitbreiden de komende jaren.

“Het is bovendien ook de bedoeling om in de toekomst meer en meer klanten bij ons op kantoor te ontvangen” onthult Lesire.

Veranderde kantoornoden

Met deze groei in het achterhoofd, zou hun bestaande kantoorruimte op termijn hoogstwaarschijnlijk niet meer voldoen. “Als per toeval kwam het kantoor grenzend aan dat van ons vrij en zo is de bal aan het rollen gegaan” zegt Erik.

“Samen met Intervest hebben we dan de mogelijkheid besproken om onze kantoorruimte te verdubbelen. Met als resultaat dat wij sinds enkele maanden onze kantooroppervlakte hebben kunnen verdubbelen met behoud van de locatie waar we erg aan gehecht zijn. Ik wil Arne Barrezeele via deze weg ook credits geven voor de uitstekende samenwerking. Hij dacht met ons mee zodat we uiteindelijk de juiste beslissing konden nemen.”

Zelf op zoek naar een kantoor of een uitbreiding? Contacteer ons.
Werken bij Ticketmatic, iets voor jou? Neem snel een kijkje op hun job pagina.

 

 

 

  • Ubicenter Leuven
  • Ubicenter Leuven
  • Ubicenter Leuven
  • Ubicenter Leuven
  • Ubicenter Leuven
  • Ubicenter Leuven